Online Boot Camp
"Zoet met Indische Twist"

Ik krijg heel vaak de vraag wanneer we gaan bakken! Ok, hier komt het dan, ik gooi een balletje op; 5 dagen achter elkaar 2,5 uur samen aan de slag met een ONLINE BOOTCAMP “ZOET MET INDISCHE TWIST”.

 

Zoals het woordje “boot camp” al suggereert, is dit een intensieve (snel)cursus waar veel aanbod komt. Allerlei baktechnieken die uitgevoerd worden met een smaak-inslag uit de Indische keuken. Je bent met je hoofd (en keuken) elke middag (of avond, ben ik nog niet over uit) dus maandag t/m vrijdag bezig met bakken. Een mini bakvakantie, dat dus!

We gaan aan de slag met het volgende;

  • Sayah Gateau (koffie biscuit, gevuld met ganache, hazelnoten, Sayah Spekkoek Likeur, vanillecreme en zelf met de hand gemaakt decoratie)

  • Spekkoekjes (spekkoek in een koekje ..... need I say more?)

  • Batik Cake (gemarmerde vanille & pandan cake met een met de hand geschilderde topper)

  • Pandan Slagroom Truffels (alles wat een slagroom truffel moet zijn, maar dan met een vleugje pandan)

  • Spekkoek (met 3 smaken, gewoon omdat het kan ....)

  • Pandan Zoentjes (omdat ik nog in mijn pandan-fase zit en ze zijn ook nog eens makkelijk te maken)

  • Bonus Recept Pandan Advocaat

 

HOE EN WAT?

  1. Planning voor de Online Boot Camp is week 15 (12 t/m 16 april). Dus tijd genoeg om te plannen en regelen.

  2. Kosten voor de Online Boot Camp zijn 85.00 euro per persoon.

  3. Standaard ingrediënten koop je zelf bij de lokale supermarkt. Daarnaast is er een Boot Camp Bakpakket samengesteld waarin je de overige ingrediënten thuis toegestuurd krijgt. Denk aan b.v. Sayah Spekkoek Likeur, pandanaroma, ovalette, het nodige aan spuitzakken & spuitmondje, Callebaut chocolade. Het pakket heeft een winkelwaarde van 50 euro en wordt nu aangeboden voor 35 euro, excl. verzendkosten.

  4. Na betaling ontvang je binnen enkele dagen het bakschema, een boodschappenlijst en meer informatie over de Boot Camp, incl. inlog codes.

VERDER;

Het is niet mogelijk om een avond aan te sluiten voor een deel van de cursus, want het handarbeid voor deze baksels wordt verdeeld over alle lessen. Maar je ziet het, aan het einde van de week is het feest!  Denk je ….. “waar moet ik naar toe met al dit lekkers?” Don’t worry, het meest kan je ook nog eens invriezen.

Oo en nog iets …. je hoeft niet een ervaren bakker te zijn om deze creaties te maken, want echt, ik neem je bij de hand 😊.

 

LET’S DO IT!

1/1
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • LinkedIn

© 2020 by Food From Indonesia. Proudly created with Wix.com

Photographs partially Mitchell van Voorbergen in collaboration with

Good Cook Publishing