Lees reviews over onze "Deliciously Healthy" dagen

 

Samen met mijn DSM FIT team help ik collega’s optimaal inzetbaar te houden tijdens het werk én zorg ervoor dat ze ook voldoende energie overhouden voor hun prive leven. Dit noemen we “duurzame inzetbaarheid” en start natuurlijk al op dag 1 van je carriere. Ik ben ervan overtuigd dat de intrinsieke motivatie om te werken aan duurzame lifestyle veranderingen toeneemt bij een positieve gezondheidscultuur op het werk….dus als medewerkers van de 24 uur per dag 8 uur bij DSM zijn, dan kunnen we daar met elkaar maar beter iets goed van maken!

Francis is voor ons een ultiem voorbeeld duurzame inzetbaarheid. Ze heeft zelf aangeboden om gezonde voeding – en toch heel lekker – te promoten bij de 4000 DSM medewerkers in NL. Met veel passie en talent heeft ze een geweldige roadshow neergezet voor haar collega’s van DSM in Nederland. We zijn trots op haar!

 

Muriël Thijssen

Director DSM FIT/ Worklife center and Occupational Health Doctor

“Vitality Manager of the year 2017”

Het is een waar genoegen om met Francis samen te werken, met altijd een bijzonder goed resultaat! 

Het afgelopen jaar heb ik als projectleider bij DSM FIT | Worklife Center de Roadshow Deliciously Healthy samen met Francis mogen organiseren. 

De Roadshow met haar pop-up restaurant, de workshops en proeverijen zijn een groot succes. 

Van medewerkers van productie tot kantoor en management, iedereen heeft genoten van de leuke workshops en culinaire verassingen - lekker en gezond! 

Ik heb Francis leren kennen als een energieke, creatieve, heel aimabele en altijd vrolijke Chef. Een heel fijne collega om mee samen te werken. 

Zij denkt altijd mogelijkheden, een stap verder vooruit en alle puntjes staan op de ‘i’ om het opdrachtgevers en hun gasten naar de zin te maken.

Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen voor elk gastvrij, culinair evenement!

Jolanda Landman

Volt-Realiseert