"Deliciously Healthy" omdat jij het welzijn van je medewerkers, collega's of gasten belangrijk vind

 

Als je op deze pagina ben beland ben je aan het nadenken over hoe jij een steentje bij kan dragen aan het welzijn van een ander.

Ons thema voor dit evenement is "lekker eten kan ook gezond zijn"

Wij bieden korte workshops aan tot 20 personen en/of een proeverij met allerlei gezonde lekkernijen. We hebben het niet over dieetrecepten, maar bekende gerechten die net wat anders en gezonder zijn klaargemaakt. Het is maar een tipje van de sluier als het gaat om gezonder eten, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij handhaven de 80/20 regel (80% gezond, 20% minder gezond). We vervangen geraffineerde suikers met natuurlijker varianten, of spelt of volkoren producten i.p.v. patent. En het aller belangrijkste, we gebruiken veel vers! 

Om te zorgen dat gerechten voor je deelnemers thuis ook haalbaar zijn, werken we met ingrediënten die je gewoon bij de supermarkt of lokale toko kunt kopen,

want gezonder en bewuster koken kan iedereen.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij ontwikkelen samen een formule gespitst op jouw wensen en gasten.  Alles kan, bij beurzen, evenementen, tijdens een vergadering, binnen uw bedrijf in een kantoor ruimte of in een technische ruimte in een fabriek. Wij brengen "lekker & gezond" naar je toe want wij verzorgen een volledig uitgerust pop-up keuken.

Zie hiernaast beelden ....

Neem contact op voor meer informatie!  

 

"the food"
"the people, the place"