"Ik werk bij DSM, ook wel

Doing Something Meaningful"

 

Hoe bijzonder is het als je werkgever tegen je zegt, "wij vinden het zo gaaf wat je doet, wij willen jou hierbij helpen"!!  Ik kan je vertellen, dat is heel bijzonder en waanzinnig om mee te maken!

DSM is een bedrijf in voeding, gezondheid en sustainable living, en investeert in de ontwikkeling, gezondheid en inzetbaarheid van de ruim 23.000 medewerkers die wereldwijd voor DSM werken.  Zo stimuleert DSM de medewerkers in Nederland om bewuste, gezonde keuzes te maken in de manier van leven.  Een van de manieren om medewerkers daarbij te helpen en te adviseren is het veelzijdig DSM FIT programma.  Het programma omvat onder meer balans tussen werk & thuis, lichaam & geest en het werken aan je persoonlijke Duurzame Inzetbaarheid (employability) zowel binnen als buiten het bedrijf. "Mensen die zich steeds weer verder ontwikkelen en dingen doen met passie, zijn als medewerkers ook productiever.  Een win-win voor iedereen dus."

Voor mij is dat de perfecte combi .... zo kan ik DSM en Francis Bakt & Kookt optimaal combineren. Ik ken weinig werkgevers die zo volledig met je meedenken en je ontwikkeling zo compleet en oprecht ondersteunen. Niet omdat het moet maar omdat het onderdeel is van het goed zorgen voor je mensen. DSM wordt niet voor niets Doing Something Meaningful genoemd. Hoe het bedrijf mij stimuleert, adviseert en ondersteunt om het beste uit mezelf te halen, dat is heel bijzonder en dat ervaar ik als een voorrecht.

DSM heeft mij na mijn succes in Heel Holland Bakt een stap verder geholpen. Zo heeft DSM voor mij een branding traject gefaciliteerd om mij te helpen het beste uit mezelf te halen.  Ik heb van DSM ruimte en tijd gekregen om mijn activiteiten een "kick-start" te geven en tegelijkertijd heeft DSM mogelijkheden aangereikt om met mijn passie ook binnen DSM aan de slag te gaan. 

Zo ben ik in de twede helft van 2017 en ga ik ook nog dit jaar voor DSM Fit de "Deliciously Healthy" dagen doen. We zetten een pop-up keuken op en geven korte workshops (tot 20 personen) gevolgd door een proeverij van gezonde traktaties en proef-maaltijden.

 

Ook ben met DSM Food Specialities naar de Food Ingredients Europe beurs geweest. Daar stond ik samen met hun huisbakker(s) in ons stand diverse bak producten aan klaarmaken.

What can I say .... hoe mooi is het om voor zo’n bedrijf te werken !?!

Een bezoek aan hoofdkantoor kon niet zonder taart. Het viel goed in de smaak bij

DSM's Executive Committee tijdens een

vergadering op DSM’s hoofdkantoor in Heerlen.

"DSMTV: Better Breakfast"
"DSM: Food Ingredient Europe 2017"