top of page
3D-icon-facebook-live-transparent-PNG.pn
dadar_edited.jpg

Instagram Live

KRISPY DADAR SATÉ

Dit bijzonder makkelijk receptje is bijna comfort food. Ik maak dit op Instragram LIVE, "no-frills" filmen, gewoon camera aan als ik in de keuken sta. Weer een gerecht dat je met 30 minuten op tafel hebt.

ayam ketjap.jpg

Instagram Live

AYAM KETJAP

We eten ayam ketjap en terwijl ik kook zet ik de Instragram LIVE aan. Ja, "no-frills" filmen. Geen voorbereid text, gewoon in de keuken aan de slag. Binnen een half uur heb je dit gerecht op tafel. 

fu yong hai.jpg

Instagram Live

FU YONG HAI

Zonder poespas de telefoon aangezet terwijl ik ons avondeten klaar maar. Een gemakkelijke variant dat met 30 minuten op tafel is.  

Homemade cottage pie, made with finely c

NPO1- Omroep MAX

PASTEI TUTUP AYAM

In Makan Mee Met MAX deel ik een familierecept voor een heerlijk pasteischotel met kip en groenten onder een goudbruin gegratineerd aardappel.

ketoprak.jpg

NPO1- Omroep MAX

KETOPRAK

In Makan Mee Met MAX laat ik een alternatief voor Gado Gado zien. Eerlijk gezegd vind ik dit lekkerder. Het verschil? Een pinda-dressing i.p.v. saus.

stir fried Chinese cabbage for healthy e

NPO1- Omroep MAX

AYAM KETJAP & PAKSOI MET MAIS

In Makan Mee Met MAX laat ik zien hoe in no-time niet alleen heerlijk zoet kip op tafel hebt, maar ook een knapperig roerbak groenten gerecht me paksoi en baby mais.

bami.jpg

NPO1- Omroep MAX

BAMI GORENG & ATJAR

In Makan Mee Met MAX laat ik zien hoe je bami maakt en deel ik een eenvoudig receptje voor atjar van komkommers maken.

20200118_162937.jpg

Facebook Live

AYAM GEPREK

Samen met Jenai maak ik de "ultimate comfort food". Crunchy, gefrituurd, sappige kip gestampd in een kruidig tamaten-sambalsaus. Vinger-licking-good!

biji salak.jpg

Scheltema TV
BIJI SALAK
Hier een van mijn lievelings rrecepten als het om Comfort Food aankomt. Zoeteaardappel dumplings in een gula djawa karamelsaus.

Martabak Ayam Udang.jpg

Facebook Live

MARTABAK AYAM UDANG

Samen met Kristel van Herpt maken we een martabak gevuld met kip en garnalen. Heerlijke streetfood. Kristel verteld tijdens het kokkerellen over haar passie voor motivational fotografie en waarom iedere vrouw mooi is.

2 atjar.jpg

Facebook Live

2x ATJAR - MAIS en KOMKOMMERS

Samen met Celine Otten, producer, film editor, en auteur maken we een snelle variant van atjar. Ik deel een basis receptje die geschikt is voor allerlei variaties van groenten inleggen terwijl Celine verteld over haar werk en haar boeken.

fu yong hai maken1.jpg

Facebook Live

FU YONG HAI

Samen met Koen Wijn van Omroep Brabant maken we heerlijk goed gevulde omeletjes met een saus precies zoals mijn moeder het vroeger maakte.

vegan%20martabak_edited.jpg

Norman & Friends (Engels)
MARTABAK SAYURAN
In Norman Musa's nieuwe show kookt hij elke week met een ander gast. Hij maakt een vegan 3-Bean Curry en ik een vegan Martabak. Om de vingers erbij af te likiken.

bottom of page