Boot Camp = Een Mini Bak-Vakantie

 

Het klinkt wel stoer, een online boot camp volgen, maar deze cursus wordt niet voor niets een boot camp genoemd. Wij gaan een week lang, elke avond voor 3-4 uur samen flink aan de slag om allerlei Indische lekkernijen te maken op thema. Wat we precies maken kan heel verschillend zijn. Het kan een assortiment authentiek en bekende hartige snacks zijn of het bakken van moderne gerechten, maar dan met een Indische twist. Aan het einde van de week heb je een vriezer vol om te trakteren. Want Indische eten ... ja dat deel je!!

Nieuw dit seizoen zijn de Weekend Boot Camps High Tea. In deze kort maar zeker krachtig boot camp ga je vrijdag avond aan de slag en de hele dag zaterdag, om zondag na de laatste hand leggen aan je gerechten, een high tea voor 12 personen te kunnen serveren.

Ja echt een uitdaging (je zou het bijna een High Tea Challenge kunnen noemen)!!

Net zoals bij de online workshops, wordt er een uitgebreid ingrediëntenlijst en kook- of bakprogramma vooraf toegestuurd. Dit ontvang je uiterlijk 3 weken voor de start van de boot camp. Zo kan je ruim op tijd inkopen doen en keukengerei uitzoeken. Voor meeste boot camp's wordt er een korte pre-sessie aangeboden zodat je vragen kunt stellen of alternatieven kunt bespreken (b.v. vegetarische opties).

 

Crepe%20cake%20decoration_edited_edited.jpg

ONLINE BOOT CAMP AGENDA

SEPTEMBER

26 t/m 30 september Boot Camp "Tampah Gurih 1" (herhaling)

 

OKTOBER

3 t/m 7 oktober Boot Camp "Kue Tampah 1" (herhaling)

21 & 22 oktober Weekend Boot Camp "High Tea met Indische Twist"

31 oktober t/m 4 november Boot Camp "Tampah Gurih 2"

 

NOVEMBER

21 t/m 25 november Boot Camp "Bakken Indische Twist - Feestelijk"

 

(Zie afbeelding hieronder voor Boot Camp menu's)

Is online leren voor jou helemaal nieuw en vind je daarom een Boot Camp

wel wat spannen? Bekijk ook mijn online workshop aanbod.

kneading2_edited.jpg
BOOT CAMP

BOOT CAMP

KUE TAMPAH 1 3 t/m 7 oktoberr om 19 uur Zoete Tampah gevuld met; *Kue Lumpur Labu *Kue Lapis Kanji Gulung *Kue Putu Ayu *Wadjik *Nagasari *Kue Surabaya *Kue Talam *Onde Onde

WEEKEND BOOT CAMP

WEEKEND BOOT CAMP

VEGAN HIGH TEA (wordt gepland) Klaar om op de zondag te serveren heb je; * Tape Goreng / donut met gefermenteerde cassave * Kue Lapis Kembang / laagjes pudding * Kue Nastar / gevulde ananaskoeken * Nagasari / bananenpudding * Rozenstroop panna cotta met lychee * Rujak / Fris pittige salade * Tempeh Mendol Spiesjes met chilisaus * Mini Martabak / pockets gevuld met groenten * Bao Jamur / bao met stickey champignons & atjar * Rissoles

BOOT CAMP

BOOT CAMP

TAMPAH GURIH 1 26 t/m 30 september om 19 uur Tampah vol Hartige Snacks; * Bapao (rund) * Loempia * Pangsit (varkens) * Pastel Ikan (markeel) * Perkadel Jagung (maiskoekjes) * Lemper Ayam (rijstrolletjes met kip) * Martabak (kip & garnaal) * Tahoe Bakso (met garnaal) * Chilisaos tomaat * Sambal ananas

WEEKEND BOOT CAMP

WEEKEND BOOT CAMP

HIGH TEA MET INDISCHE TWIST 21 oktober om 19-22 uur & 22 oktober om 9-17 uur Zondag klaar om te serveren heb je; * Koenier & Kaffir Cheesecakes * Chocolade & Spekkoek Dadar Gulung met Rum Rozijnen Custard * Spekkoek Crumble Brownie * Kokos Panna Cotta met Mango * Scones & Ananas-gemberjam * Pindasoep * Gulai Pies * Spicy Saucijzenbroodjes * Saté Ayam Sliders * Urap Cups

BOOT CAMP

BOOT CAMP

TAMPAH GURIH 2 31 oktober t/m 4 november om 19 uur Tampah vol Hartige Snacks; * Risolles (runder met groenten) * Ayam Giling (kippenhapjes) * Loempia Basah Ubi (loempia flensje met zoete aardappel) * Lontong met S.G. Udang (rijstblokjes met garnalen) * Roti Jalah & Gulai (kanten-flensje met curry) * Chinese Pork Buns * Sumpia (mini lomepia met vleesfloss) * Kroket Kentang (aardappel runder kroketten) * Sambal Djahe (sambal gember) * Bonus Recept: Rempejeh (pinda crackers)

BOOT CAMP

BOOT CAMP

BAKKEN MET INDISCHE TWIST - FEESTELIJK 21 t/m 25 november om 19 uur Feestelijke hapjes zoet & hartig met Indische inslag; * Rendang Pasteitjes * Perkedel Jagung Bitterballen * Sesamcrackers & Djinten Lavosh * Kip sate salade & Gulai salade * Pittige makreel spread & Pittige pate * San Choi Gado Bootjes * Atjar Snack Groenten * Monchou & Fruit Jelly Domes * Zoete Club Sandwich * Exotisch Paris Brest * Bonus recept: Koenier & Kaffir Monchou Bonbons