top of page

Boot Camp = Een Mini Bak-Vakantie

 

Het klinkt wel stoer, een online boot camp volgen, maar deze cursus wordt niet voor niets een boot camp genoemd. Wij gaan een week lang, elke avond voor 3-4 uur samen flink aan de slag om allerlei Indische lekkernijen te maken op thema. Wat we precies maken kan heel verschillend zijn. Het kan een assortiment authentiek en bekende hartige snacks zijn of het bakken van moderne gerechten, maar dan met een Indische twist. Aan het einde van de week heb je een vriezer vol om te trakteren. Want Indische eten ... ja dat deel je!!

Net zoals bij de online workshops, wordt er een uitgebreid ingrediëntenlijst en kook- of bakprogramma vooraf toegestuurd. Dit ontvang je uiterlijk 3 weken voor de start van de boot camp. Zo kan je ruim op tijd inkopen doen en keukengerei uitzoeken. Voor meeste boot camp's wordt er een korte pre-sessie aangeboden zodat je vragen kunt stellen of alternatieven kunt bespreken (b.v. vegetarische opties).

 

Crepe%20cake%20decoration_edited_edited.jpg

ONLINE BOOT CAMP AGENDA

3 t/m 7 APRIL

Boot Camp "Paas Tumpeng"

Samen aan de slag met een volledig rijsttafel die omgetoverd

wordt naar een feestelijk Tumpeng.

23 t/m 27 OKTOBER

Boot Camp "More Aussie Classics"

Omdat er na de eerste Aussie boot camp nog veel teveel te delen is.

Is online leren voor jou helemaal nieuw en vind je daarom een Boot Camp

wel wat spannen? Bekijk ook mijn online workshop aanbod.

kneading2_edited.jpg
Boot Camp "Paas Tumpeng"

Boot Camp "Paas Tumpeng"

3 t/m 7 apr elke avond om 19u Het menu bestaat o.a. uit nasi kuning, rendang, gulai, saté ayam, vis & garnaal grerechten, diverse groenten gerechten en bijgerechten. De Tumpeng is klaar om aan het einde van de week met Pasen te serveren om in te vriezen voor later.

Boot Camp "More Aussie Classics"

Boot Camp "More Aussie Classics"

23 t/m 27 oktober elke avond om 19u Omdat er nog zo veel classics te delen zijn! We gaan aan de slag met b.v.. Neenish Tarts, Chocolate Mud Cake, Honey Jumbles, Caramel Tart, Coconut Slice, Mint Slice, Monte Carlo's, Wagon Wheels & Gingernut Biscuits

bottom of page