"from my kitchen to yours"
Samen Koken & Eten Verbind
Mee doen met online workshops is een leuke en leerzame manier om de "ins & outs" van gerechten uit de Indische keuken te leren. Workshops duren gemiddeld 1,5 tot 2 uur en in meeste gevallen is het een
"cook along" (meekook workshop). Een volledig ingrediënten- en keukengereilijst wordt vooraf gestuurd zodat je inkopen kunt doen en ook instructie over het een en ander aan voorbereiding wanneer het nodig is. Aan het einde van de workshop heb je heerlijke gerecht gemaakt die zeker goed in de smaak gaat vallen en hopelijk jou inspireert om deze keuken verder te leren kennen. Dat is mijn doel ...... jou laten zien hoe toegankelijk de Indische keuken is en hoe gemakkelijk je het kan aanpassen naar eigen smaak en budget.

ONLINE WORKSHOP AGENDA
WOENSDAG 15 FEBRUARI
Workshop "Pandan Zoet" (Pasteis de Nata & Tim Tams)
TRY-OUT ..... ZATERDAG 11 MAART
LIVE Studio Workshop Bapao met Kip
& Nagasari Kembang (kokos bananenpuddingkjes)
DINSDAG 14 MAART
Workshop "Verrassend Spekkoek" (Basque Cheesecake & Kensington Biscuits)
WOENSDAG 19 APRIL
"Crazing Cooking voor de Voedselbank"
ZATERDAG 6 MEI & ZONDAG 7 MEI
"My Indische Tasting Table"
WOENSDAG 10 MEI
Workshop "Vegetarische Satés" (4-tal diverse opties)
WOENSDAG 21 JUNI
"Abonnee Event" (gratis)
Ben je een die-hard kook-fan en klaar om in de keuken te bikkelen?
Bekijk dan ook mijn Online Boot Camp Agenda daar staan veel meer cursussen.
