Samen Koken & Eten Verbind

 

Mee doen met online workshops is een leuke en leerzame manier om de "ins & outs" van gerechten uit de Indische keuken te leren. Workshops duren gemiddeld 1,5 tot 2 uur en in meeste gevallen is het een

"cook along" (meekook workshop). Een volledig ingrediënten- en keukengereilijst wordt vooraf gestuurd zodat je inkopen kunt doen en ook instructie over het een en ander aan voorbereiding wanneer het nodig is. Aan het einde van de workshop heb je heerlijke gerecht gemaakt die zeker goed in de smaak gaat vallen en hopelijk jou inspireert om deze keuken verder te leren kennen. Dat is mijn doel ...... jou laten zien hoe toegankelijk de Indische keuken is en hoe gemakkelijk je het kan aanpassen naar eigen smaak en budget.

making%20lemper_edited.jpg

ONLINE WORKSHOP AGENDA

woensdag 9 februari om 19u Indische Koekjes 

dinsdag 8 & woensdag 9 maart om 20u, 2-delig Truffels met Indische Twist  

dinsdag 22 & woensdag 23 maart om 20u, 2-delig Rendang Kroketten

dinsdag 29 maart om 20u Batik Cake Plus

woensdag 11 mei om 20u Saucijzenbloemen

Ben je een die-hard kook-fan en klaar om in de keuken te bikkelen?

Bekijk dan ook mijn Online Boot Camp Agenda

spekkoek2_edited.jpg
Saucijzenbloemen

Saucijzenbloemen

woensdag 11 mei om 20u Pittig saucijzenbroodjes maar dan anders ....

Indische Koekjes

Indische Koekjes

woensdag, 9 februari 2022 om 19u Kue Kembang Goyang, Kue Semprong & Kue Kuping Gajah

4x Truffels met Indische Twist

4x Truffels met Indische Twist

2-delig op 8 & 9 maart 2022 om 20u 4 verschillende truffels Pandan Slagroom truffels, Sereh Slagroom truffels, Kopi Tubruk Ganache truffles en Crunchy Spekkoek Ganache truffels

Rendang Kroketten

Rendang Kroketten

2-delig op 22 & 23 maart 2022 om 20u Avond 1: Rendang Maken en de roux Avond 2: Kroketten Maken vriezer-klaar

Batik Cake

Batik Cake

dinsdag 29 maart om 20u Gemarmerd Pandan & Vanille handgetekend Batik Cake plus een verrassingsrecept