Woman learning in an online cooking clas

"samen koken en eten verbind"

Mee doen met online workshops is een leuke en leerzame manier om de "ins & outs" van gerechten uit de Indische keuken te leren.

Workshops duren gemiddeld 1,5 tot 2 uur en in meeste gevallen is het een "cook along" (meekook workshop).

Een volledig ingrediënten en keukengereilijst wordt vooraf gestuurd incl. instructie over het een en ander aan voorbereiding wanneer het nodig is. Aan het einde van de workshop heb je heerlijke gerecht gemaakt die zeker goed in de smaak gaat vallen en hopelijk jou inspireert om deze keuken verder te leren kennen. Dat is mijn doel ...... jou laten zien hoe toegankelijk de Indische keuken is en hoe gemakkelijk je het kan aanpassen naar eigen smaak en budget.

making%20lemper_edited.jpg
spekkoek2_edited.jpg
  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • LinkedIn

© 2020 by Food From Indonesia. Proudly created with Wix.com

Photographs partially Mitchell van Voorbergen in collaboration with

Good Cook Publishing