Samen Koken & Eten Verbind

 

Mee doen met online workshops is een leuke en leerzame manier om de "ins & outs" van gerechten uit de Indische keuken te leren. 

Workshops duren gemiddeld 1,5 tot 2 uur en in meeste gevallen is het een "cook along" (meekook workshop). Een volledig ingrediënten- en keukengereilijst wordt vooraf gestuurd zodat je inkopen kunt doen en ook instructie over het een en ander aan voorbereiding wanneer het nodig is. Aan het einde van de workshop heb je heerlijke gerecht gemaakt die zeker goed in de smaak gaat vallen en hopelijk jou inspireert om deze keuken verder te leren kennen. Dat is mijn doel ...... jou laten zien hoe toegankelijk de Indische keuken is en hoe gemakkelijk je het kan aanpassen naar eigen smaak en budget.

making%20lemper_edited.jpg
spekkoek2_edited.jpg
Pasteitjes Maken

Pasteitjes Maken

9 februari om 20u (geweest)

Bapao Maken

Bapao Maken

17 februari om 20u (geweest)

Loempia Maken

Loempia Maken

9 maart om 20u (geweest)

de Rijsttafel

de Rijsttafel

komt in het najaar terug

Kue Putu Ayu

Kue Putu Ayu

24 maart om 20u (geweest)

Risolles Maken

Risolles Maken

6 april om 20u (geweest)

Gulai Gulai

Gulai Gulai

28 april om 20u

Dadar Gulung

Dadar Gulung

11 mei om 20u

Nasi & Bami Goreng

Nasi & Bami Goreng

26 mei om 20u

Fisherman's Basket

Fisherman's Basket

15 juni om 20u

de Pisang

de Pisang

30 juni om 20u

  • Grey YouTube Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • LinkedIn

© 2020 by Food From Indonesia. Proudly created with Wix.com

Photographs partially Mitchell van Voorbergen in collaboration with

Good Cook Publishing