Samen Koken & Eten Verbind

 

Mee doen met online workshops is een leuke en leerzame manier om de "ins & outs" van gerechten uit de Indische keuken te leren. Workshops duren gemiddeld 1,5 tot 2 uur en in meeste gevallen is het een

"cook along" (meekook workshop). Een volledig ingrediënten- en keukengereilijst wordt vooraf gestuurd zodat je inkopen kunt doen en ook instructie over het een en ander aan voorbereiding wanneer het nodig is. Aan het einde van de workshop heb je heerlijke gerecht gemaakt die zeker goed in de smaak gaat vallen en hopelijk jou inspireert om deze keuken verder te leren kennen. Dat is mijn doel ...... jou laten zien hoe toegankelijk de Indische keuken is en hoe gemakkelijk je het kan aanpassen naar eigen smaak en budget.

Nieuw in het afgelopen seizoen zijn de BOOT CAMPS en wegens succes, staan ze nu weer gepland. Het woord zegt het al, het is bikkelen want er word elke dag gekookt en gebakken, een hele week lang.

Rendang Kroketten

Rendang Kroketten

2-delig - 7 & 8 september 20u

Aardappelkroketten

Aardappelkroketten

15 september, 20u

BOOT CAMP

BOOT CAMP

"Bakken met Indische Twist" 27 sept t/m 1 okt

Spekkoek Bakken

Spekkoek Bakken

13 oktober 19u

Bapao Maken

Bapao Maken

27 oktober 20u

BOOT CAMP

BOOT CAMP

"Aussie Zoet & Hartig" 8 t/m 12 november

4x Krokante Koekjes

4x Krokante Koekjes

2-delig - 22 & 23 november

Kue Lapis

Kue Lapis

17 november 20u

Kerst Special

Kerst Special

8 december 19u